Bitewniaki

Dla miłośników gier bitewnych mamy zapowiedzi 4 zbliżających się turniejów.

 

Blood Bowl – Fantasy Football

Data: 17.08.2019 (sobota)

Miejsce: TARGI KIELCE, ul. Zakładowa 1
Wpisowe: 10 zł
Limit miejsc: 16
Koordynator: Łukasz „Chmielu” Chmielewski
tel: 791 498 648, mail: lukchmielewski9@gmail.com

 

HARMONOGRAM:

  9:00 –  9:30 – Zapisy

  9:30 – 12:00 –   I runda (15 min przerwy)

12:15 – 14:45 –  II runda (15 min przerwy)

15:00 – 17:30 – III runda (15 min przerwy)

Szczegółowe informacje i lista uczestników TUTAJ.



 

***

Turniej Middle-Earth – Strategy Battle Game
– II Bitwa o Fajkę Gandalfa

Data: 17.08.2019 (sobota)

Miejsce: TARGI KIELCE, ul. Zakładowa 1

Wpisowe: 10 zł
Limit miejsc: 20
Koordynator: Michal „Frost” Ryszkiewicz
tel: 666 377 260, mail: vagnarfrost@gmail.com

 

HARMONOGRAM:

  9:30 – 10:00 – Zapisy

10:00 – 12:00 – Pierwsza bitwa (10 min przerwy)

12:10 – 14:10 – Druga bitwa  (30 min przerwy)

15:40 – 17:40 – Trzecia bitwa

Szczegółowe informacje i lista uczestników TUTAJ.



 

***

Turniej Warhammer 40 000 – Exterminatus

Data: 17.08.2019 (sobota)

Miejsce: TARGI KIELCE, ul. Zakładowa 1

Limit miejsc: 20
Koordynator: Ewa „Toshi” Tusińska
tel: 722 275 731, mail: toshii88@gmail.com

 

HARMONOGRAM

  8:30 –   8:45 – Zapisy 

  9:00 – 12:00 – Pierwsza bitwa (20 min przerwy)

12:20 – 15:20 – Druga bitwa (30 min przerwy)

15:50 – 18:50 – Trzecia bitwa

Szczegółowe informacje i lista uczestników TUTAJ.


 

***

NOCNY turniej Wild West Exodus – 21:10 do Kielc

Data: 17.08.2019 (sobota)

Miejsce: TARGI KIELCE, ul. Zakładowa 1
Wpisowe: 10 zł
Limit miejsc: 16
Koordynator: Piotr „Fol” Foltyn

tel: 694 955 929, mail: Fol@vp.pl

 

HARMONOGRAM:

20:30 – 21:00 – Zapisy

21:00 – 23:00 – Pierwsza bitwa

23:00 – 01:00 – Druga bitwa

01:00 – 03:00 – Trzecia bitwa

Szczegółowe informacje i lista uczestników TUTAJ.



 

***

Poranek na Scarif

Format 200 pkt. Extended
 

Data: 18.08.2019 (niedziela)

Miejsce: TARGI KIELCE, ul. Zakładowa 1
Wpisowe: 10 zł
Limit miejsc: 16
Koordynator: Piotr „Fol” Foltyn – https://www.facebook.com/piotr.foltyn.9

tel: 694 955 929, mail: Fol@vp.pl


HARMONOGRAM:

  8:00 –   8:30 – Zapisy

  8:30 – 10:00 – I runda (15 min przerwy)

10:15 – 11:45 – II runda (15 min przerwy)

12:00 – 13:30 – III runda (15 min przerwy)

Szczegółowe informacje i lista uczestników TUTAJ.


 

***



 

Koordynator strefy bitewnej: Szymon Błoński

   mail: szymonblonski@gmail.com

NASI SPONSORZY